Åpning av Medlemsutstillingen 2023

Drammen maleklubbs medlemsutstilling 2023 på Gulskogen senter ble åpnet av klubbens leder, Katerina Dahl, lørdag 4. november.

Det ble i god tradisjon servert Mozell og Twist til publikum.

Alle var enige at det var en fin og variert utstilling.

Katerina talte til klubbens medlemmer og andre fremmøtte.

Kjære medlemmer av Drammen Maleklubb, venner og bekjente av klubbens medlemmer og alle kunstelskere!

Velkommen til åpningen av Medlemsutstillingen 2023!

Det har vært utfordrende å finne et egnet lokale, og det var lenge usikkert om det ville bli noe av utstillingen i år, men til slutt fikk vi napp her på Gulskogen Senter og vi fikk sikret oss dette flotte lokalet. En spesiell takk til Marianne Larsen Waaler som halte i land avtalen med Gulskogen senter.

Videre vil jeg takke alle i styret og utstillingskomiteen som har jobbet iherdig med å få i stand utstillingen.

Vi må også takke medlemmene som har tatt utfordringen på strak arm og meldt seg på utstillingen på kort varsel, og samtidig ønske velkommen noen nye medlemmer som ønsket å delta på utstillingen.

Jeg vil også benytte anledningen til å takke mannen min, Atle Olav som alltid stiller opp og hjelper til der det trengs.

Det er i år 22 utstillere med til sammen 66 bilder av høy kunstnerisk kvalitet, med variert stil og teknikk.

Før jeg erklærer utstillingen for åpnet vil jeg benytte anledningen til å oppsummere året som har vært, selv om det fortsatt er et par møter igjen på aktivtetsplanen, før vi runder av året med juleavslutning i desember.

Vi er en fin gjeng som har det mye moro sammen og som inspirerer og støtter hverandre.

Vi har hatt mange hyggelige, lærerike og inspirerende malemøter og korrigeringer, både med oss selv og med eksterne veiledere. For det meste har det vært gjensyn med kjente og kjære veiledere, men også et par nye navn har stått på aktivetetsplanen, ikke minst Vedbjørn Sand, som viste seg å være en utmerket pedagog og et meget hyggelig bekjentskap, og han var imponert over kvaliteten på verkene til klubbens medlemmer. Kanskje det kan bli et gjensyn til neste år. Vi må takke Dagfinn Rognstad som fikk i stand møtet med Vedbjørn.

Jeg vil også benytte anledningen til å takke våre egne medlemmer Johan-Anton Sandes og Knut Kraakevik som stilte opp som veiledere, og alle de andre medlemmene som har deltatt på malemøter og korrigeringer.

Og herved erklærer jeg Medlemsutstillingen 2023 for åpnet!

Og her følger noen flere bilder fra åpningen.

Arrangementet er støttet av:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *