Elvefestivalen 2023 – Oppsummering

Da var det på tide å oppsummere litt om Drammen Maleklubbs deltakelse under Elvefestivalen 2023. Som vanlig ved slike arrangementer er det alltid hektisk med transport og rigging av telt og staffelier, og endelig plassering fikk vi ikke vite før fredag ettermiddag, men vi klarte det og teltene var ferdig rigget på fredag kveld og staffeliene lå klare å ventet på medlemmer som var ivrige etter å komme i gang med utstillingen på nedre del av Gamle Kirkeplass lørdag morgen. Utstillingen ble satt opp i rekordfart av 14 medlemmer. Ut over dagen ble det mer og mer publikum og mange tok seg en tur innom utstillingen. Søndagen var litt roligere, med 9 medlemmer, og ikke så mye publikum.

Vi har fått noen nye medlemmer under festivalen, og enda flere var nysgjerrige så vi skal ikke se bort fra at det kan dukke opp noen flere i løpet av høsten. Vi fikk også et par nye medlemmer rett før festivalen, og et av dem deltok også begge dagene. Det ble ikke det helt store salget, men et par bilder ble i alle fall solgt.

Alt i alt var det et vellykket arrangement hvor vi fikk vist frem hva Drammen Maleklubb driver med og medlemmene fikk vist frem bildene sine og hadde det artig sammen og med publikum.

Nedenfor er noen bilder fra arrangementet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *