Korrigering med Ståle Sørensen

I kveld var vi samlet omtrent 15 medlemmer til korrigering med Ståle Sørensen. Dette var vårt første møte med Ståle, i en rolle som nok er litt ukjent for mange av oss som kanskje først og fremst kjenner ham fra media på grunn av hans roller i politikken i Drammen, men hos oss var han dog i rollen som billedkunstner. Han er en habil kunstner og han har tidligere vært styremedlem i Norske Billedkunstnere og formann i Norsk Billedhoggerforening.

Det var en trivelig kveld, med konstruktive tilbakemeldinger og hyggelige samtaler. Vi hadde kaffe og kaker og utloding.

I tillegg ble det loddet ut et bilde malt av Marianne Larsen Vaaler til inntekt for hennes kunstnervenner i Ukraina.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *